ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Μαρκόπουλος Κ.: "Ο ..μπατακτσής Περιφερειάρχης θα κληθεί να δώσει ...λόγο!" Πανω από 35 εκ. τα χρέη... (ακούστε)


"Ο επόμενος Περιφερειάρχης θα εχει να αντιμετωπίσει τα χρέη που αφήνει ο Σπανός και ταυτόχρονα δεσμεύει το επόμενο Περιφερειακό Ταμείο. Δεν θα μπορεί να ενταχθεί κανένα νέο έργο"!!


Αυτά μεταξύ αλλων σχολίασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος με αφορμή τις αποκαλύψεις στην Οικονομική επιτροπή οτι "η Περιφέρεια χρωστά πάνω από 35 εκατομύρια" και ζητούν εξηγήσεις από τον μονίμως ...απόντα Σπανό.

Ο Κ. Μαρκόπουλος μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και στον Μάνο Παπαμακάριο για το θέμα αυτό και προειδοποίησε τον Σπανό ότι "θα ελεχθούν τα πάντα και θα αποδωθούν ευθύνες σε κάθε πολιτικό η υπηρεσιακό επίπεδο" χαρακτηρίζοντάς τον ως "το απόλυτο ..τίποτα"!

Ακόμη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης σχολίασε οτι "ο Σπανός έχει ηδη χάσει τις ερχόμενες εκλογές" και ότι "η Νέα Δημοκρατία έχει διαγράψει την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος" , και κάνοντας πρόβλεψη για τις Εθνικές εκλογές είπε οτι "η ΝΔ θα ειναι δεύτερο κόμμα με ενα βουλευτή"!

Ακούστε τα όσα αποκαλυπτικά είπε.... 


Ακούστε τι είπαν Χρονάς, Μπατζελή και Αναγνωστάκης στην Οικονομική Επιτροπή για τα χρέη της Περιφέρειας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου