ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Τον ..."κινέζο" κάνουν ΟΛΝΕ και Δνση Υγείας στις παρανομίες του ΜOSTAR;


Παρά τις αποκαλύψεις μας που προκάλεσαν τον έλεγχο των συμβατικών υποχρεώσεων ακόμη δεν εχει ανακοινωθεί τίποτα!!!

Δεν ηταν και τόσο δύσκολο για την υπηρεσία του Οργανισμού μετά τις αναλυτικές αποκαλύψεις μας να διαπιστώσει τις "ανεκτέλεστες συμβατικές υποχρεώσεις" που προβλέπονται από την σύμβαση και την τεχνική εκθεση!!

Φωνή ...βοώντος και από την Δνση Υγείας που εχει παραχωρήσει(;) αδεια λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος "χωρίς τουαλέτες κοινού και ΑΜΕΑ στο OpenBar!!!

Πληροφορίες μας λένε οτι "παρεμβάσεις ..ανωθεν" θέλουν να επιβάλουν ...φρένο, σε πιθανές αποφάσεις εις βάρος του καταστήματος που φθάνουν μέχρι και την ανάκληση λειτουργίας, λόγω της υποψηφιότητας του ενός εταίρου, του Γ Σπύρου, που εχει εκδηλώσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Χαλκιδέων. 

Επίσης πληροφορίες αναφέρουν οτι "ετοιμάζεται... αναφορά στον Εισαγγελέα" κατά πάντων που δεν εκτέλεσαν υποχρεώσεις και καθήκοντα ελέγχου!!

Δείτε τις αποκαλύψεις μας.... και την αντίδραση του υποψηφίου Δημάρχου!!

https://www.eviatoday.news/2022/11/blog-post_3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου