Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Απόφαση καταπέλτης για τη Δήμαρχο Χαλκιδέων!! (ακούστε)


"Οι παρακολουθήσεις που επιθυμούσε η κ. Δήμαρχος, καρικατούρες αυτών που οργανώνονται από παρακρατικά στελέχη προσβάλουν τη Δημοκρατία και την Ελευθερία και δεν μπορεί να έχουν μακρύ βίο. Το σκοτάδι πάντα θα νικιέται από το φως."

Αυτό μεταξύ αλλων αναφέρει το σωματείο των εργαζομένων στο Δήμο μετά την απόφαση του Δικαστηρίου "να κλείσουν οι κάμερες στην καθαριότητα"


Δείτε την απόφαση

Το δελτίο του Σωματείου

"Απόφαση καταπέλτης για τη Δήμαρχο Χαλκιδέων.

Το Πρωτοδικείο Χαλκίδας, με Απόφασή του, στις 18 Νοεμβρίου 2022 δικαίωσε τον αγώνα του Προεδρείου του Σωματείου μας και απαγόρευσε τη λήψη από τις κάμερες που παράνομα τοποθετήθηκαν, με σκοπό την παρακολούθηση των χώρων συνάθροισης των εργαζόμενων στο χώρο του εργοταξίου.

Οι παρακολουθήσεις που επιθυμούσε η κ. Δήμαρχος, καρικατούρες αυτών που οργανώνονται από παρακρατικά στελέχη προσβάλουν τη Δημοκρατία και την Ελευθερία και δεν μπορεί να έχουν μακρύ βίο. Το σκοτάδι πάντα θα νικιέται από το φως.

Παραφωνία σε όλα αυτά δυστυχώς αποτέλεσε και η στάση των μελών της παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» οι οποίοι όχι μόνο δεν στάθηκαν δίπλα μας σε αυτή τη μάχη, αλλά επέλεξαν να αποδεχτούν και να στηρίξουν, ως καλώς γενόμενες, τις ενέργειές αυτές της κ. Βάκα.

Ας δηλώσουν επιτέλους με ποιους είναι. Με τους εργαζόμενους και τη νομιμότητα ή με εκείνους που αυθαιρετούν και καταχρώνται την εξουσία που τους εμπιστεύτηκαν οι Δημότες;

Οι συνάδελφοι εργαζόμενοι και η κοινωνία της Χαλκίδας θα κρίνουν όλους μας."

Ο νομικός σύμβουλος του σωματείου Θεμιστοκλής Κωντσιλίδης μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο για την σημασία της απόφασης.

Ακούστε τι είπε.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου