ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Ευβοική ...Αδιαφορία και Ηχηρές οι Απουσίες Σπανού-Κελαιδίτη και Βάκα!!! Απαράδεκτη συμπεριφορά των διοργανωτών στον Ραβιόλο!! (δείτε)


Σκληρές αποδοκιμασίες με την ανοχή των διοργανωτών δέχθηκε ο δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος, στην συγκέντρωση κατά των ανεμογεννητριών. 


Η εκδήλωση έγινε την σήμερα Κυριακή 13 Νοεμβρίου στο Στρογγυλό της παραλίας της Χαλκίδας όπου συμμετείχαν Δήμοι, σύλλογοι και φορείς της Εύβοιας,  με σύνθημα "Την Εύβοια Και Την Σκύρο Δεν Την Χαρίζουμε".

Την συγκέντρωση "διέσωσαν" οι εξωχώριοι επισκέπτες συλλόγων αφού η "ευβοική αδιαφορία" έκανε για μια ακόμη φορά αισθητή την παρουσία της πλην των Καρυστινών και των Σκυριανών που είχαν αξιοπρεπείς εκπροσωπήσεις!

Εντύπωση και δυσμενή σχόλια προκάλεσε η ΑΝΟΧΗ των διοργανωτών και ιδιαίτερα του Προέδρου του ΕΟΣ Τάσσου Μπαλτά που επέτρεψε την ..φραστική επίθεση (δείτε στο βίντεο που ακολουθεί) κατά του Δημάρχου Καρύστου που παρά το κλίμα που υπάρχει εναντίον του παρευρέθηκε και μίλησε στην συγκέντρωση σε αντίθεση με ...άλλους που ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ!

Σπανός-Κελαιδίτογεννητριών ης-Βάκα-Τσαπουρνιώτης και Κοτζιάς δεν εμφανίστηκαν στη συγκέντρωση προφανώς λόγω διαφορετικών απόψεων και υπερ της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στην Εύβοια οπως άλλωστε έχουν δείξει με τις ..ενέργειές τους!!

Δείτε το επεισόδιο με τον Ραβιόλο.....
Συμβολικός αποκλεισμός της παλαιάς γέφυρας!! 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου