ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Με τις ...πλάτες της Περιφέρειας η ΑΓΕΤ-LAFARGE καίει παράνομα βιοαπόβλητα στο Μηλάκι!!! (ακούστε)

 
Σαν ..."υπάλληλοι" των Τσιμεντοβιομηχάνων λειτουργούν οι πολιτικοί και υπηρεσιακοί προιστάμενοι της Περιφέρειας εκδίδοντας παράνομες άδειες γαι την καύση αποβλήτων!


Τις καταγγελίες αυτές έκανε η Αντιπολίτευση στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και ζητά εξηγήσεις από τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό που ομως μέχρι στιγμής δεν εχει δώσει απαντήσεις!!

Μπαντζελή, Αναγνωστάκης και Χρονάς ανέφεραν λεπτομέρειες για τα όσα συμβαίνουν στο Μηλάκι Αλιβερίου με την παράνομη καύση βιοαποβλήτων ρυπαίνοντας της περιοχή, ενώ το Παρατηρητήριο και η επιτροπή που ειχε διοριστεί δεν εχουν λειτουργήσει ποτε΄!

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά αναφέρθηκαν.....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου