ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Κ. ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΣ "Κάποιοι λοιπόν ή κάποιες να σταματήσουν αυτά που ανεβάζουν στο facebook "! Ποιούς αποκάλυψε...(ακούστε)


Τα είπε ...όλα και "εξω απ τα δόντια" ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια αναφερόμενος ονομαστικά "ποιούς ενοει.."!


Η δήλωση στο facebook αναψε ...φωτιές στα εσωκομματικά του κόμματος και όλοι έψαχναν να μάθουν ποιούς και τι ενοεί ο Αντιπρόεδρος στην παρακάτω δήλωση:

"Κάνω τεράστια υπομονή με σεβασμό στον Πρόεδρο τον Κυριάκο τον Μητσοτάκη με σεβασμό σε όλους τους πολίτες. Σαν αντιπρόεδρος Ευβοίας και συγκεκριμένα πρώτο σε ψήφους και με διαφορά. Ο Νομός Ευβοίας έχει έναν υφυπουργό και δύο βουλευτές και οι τρεις άξιοι που προσπαθούν το καλύτερο. Κάποιοι λοιπόν ή κάποιες να σταματήσουν αυτά που ανεβάζουν στο facebook γιατί μειώνω μαστε αφάνταστα. Η δύναμή μας σαν .ΔΕΕΠ. Ευβοίας την ξέρω για αυτό να σταματήσουνε οι συναντήσεις με υπουργούς με υπουργούς στην Αθήνα όταν θα εκλεγούν να τα κάνουνε εγώ σαν Γιαμαρέλος αυτά δεν τα δέχομαι και να σταματήσουνε."

Ακούστε ποιούς ενοεί και τι συμβαίνειμε το κόμμα στις δηλώσεις που έκανε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου