ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Ηρθε η εγκριση για τα κοντεινερ του ΕΕΕΕΚ στη Περιφέρεια απ'το Ελεκτικό. (ακούστε)


Μετά και την εγκριση από την Οικονομική Επιτροπή ανοίγει ο δρόμος για την διαδικασία του διαγωνισμού της προμήθειας τους.


Το γεγονός έκανε γνωστο στο Σύλλογο ο Περιφερειάρχης με μύνημα που εστειλε μεσω του φατσοβιβλίου και επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Αλμπάνης που μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο.

Στην καλλίτερη των περιπτώσεων το σχολείο θα μετεγκατασταθεί στο Τάγμα Πεζοναυτών τον Σεπτέμβριο του 2023. Μέχρι τότε θα στεγάζεται στα ακατάλληλα, τοξικά και καρκινογόνα ληγμένα από 8ετία κοντέινερ στο Βαθροβούνι με μεγάλες και σοβαρές ευθύνες να βαραίνουν την Δημοτική αρχή και προσωπικά την Δήμαρχο.

Ακούστε τι είπε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου