ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Στο ...σκαμνί Παγώνης και Βάκα κατηγορούμενοι για το Πανόραμα!! Μαζί και οι .."παράνομοι" νερουλάδες!


Η υπόθεση της ύδρευσης του Πανοράματος στέλνει κατηγορούμενους με σοβαρότατες κατηγορίες τους δύο Δημάρχους και τους ιδιότες που παράνομα ...εστησαν δίκτυο ύδρευσης και εκβίαζαν τους κατοίκους!!


Η αναφορά των κατοίκων ενεργοποίησε τον Εισαγγελέα που διέταξε προκαταρκτική, εξέτασε ολα οσα εχουν συμβεί από την αρχή της παροχής νερού από τον ιδιώτη αλλά και την στάση της Δημοτικής αρχής που εκτός από την αδιαφορία ΕΚΑΝΕ ...ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ όπως καταγράφεται στο κατηγορητήριο...

Δείτε ολόκληρο το κατηγορητήριο
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου