Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

"Τσιτάτα" ...πανικού και απειλές από τον Σπύρου!! Ουτε κουβέντα για τις ..."ελλείψεις της σύμβασης" του ΜΟΣΤΑΡ!! Τι θα κάνει ο ΟΛΝΕ;(ακούστε και δείτε)


Κρύφτηκε πίσω από την .."εταιρεία" και δεν απάντησε στα αμείλικτα ερωτήματα για την "μερική εφαρμογή" της σύμβασης παραχώρησης του ΜΟΣΤΑΡ!!


Η ραδιοφωνική παρουσία του υποψηφίου "υποχρεωμένου" Δημάρχου στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο απογοήτευσε και τους πίο ...φανατικούς του υποστηρικτές που όλοι περίμεναν το "πολιτικό τους πουλαίν" να απαντήσει και να διαψεύσει τα όσα απασχόλησαν το τελευταίο ΔΣ του ΟΛΝΕ, δημοσιεύτηκαν και αποκαλύφθηκαν για την ...καταστρατήγηση των όρων της σύμβασης παραχώρησης-ενοικίασης του τεταρτοκυκλίου!!

Κατά έναν περίεργο τρόπο οι προηγούμενες διοικήσεις του ΟΛΝΕ "έκαναν τα στραβά μάτια" και δεν ...ενοχλούσαν την ενοικιάστρια εταιρεία των Αφων Σπύρου να εκπληρώσει τους συμβατικούς όρους που περιλαμβάνονται στην σύμβαση και την τεχνική έκθεση που την συνοδεύει!!

Αντί λοιπόν ο "υποψήφιος" να απαντήσει στα ερωτήματα αυτά "εμφανίστηκε εκνευρισμένος" και επιτέθηκε στον δημοσιογράφο που του "τσαλάκωσε το προεκλογικό προφίλ" που ο ίδιος προσπαθεί να παρουσιάσει!!

Μάλιστα έφθασε στο σημείο να απειλήσει λέγοντας οτι "σας εχω ηχογραφημένο και θα το χρησιμοποιήσω" αφήνοντας υπονοούμενο για υποβολή μυνήσεως!!

Ενδιαφέρον έχει "πως θα αντιδράσει ο ΟΛΝΕ που μπορεί να φτάσει μέχρι και την ΑΝΑΚΛΗΣΗ της σύμβασης λόγω μη εκπλήρωσης βασικών όρων αυτής"!!

Ακούστε τι είπε, και βγάλτε συμπέρασμα.......



Αυτή ειναι μία από τις βασικώτερες "παραλείψεις" αφού προβλέπεται και ειναι υποχρεωτικό εκ του νόμου το "open bar" να εχει επιπλέον τουαλέτες και το κυριότερο τουαλέτες ΑΜΕΑ (σύμφωνα με το σκαρίφημα της τεχνικής έκθεσης).
Απορίας αξιον επίσης είναι ΠΩΣ Η ΔΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ!!



Αντί για τουαλέτες υπάρχει πάρκινγ για μηχανές σήμερα!!!



Περιμετρικά του open bar  προβλέπεται να υπάρχει διάδρομος 1.30 μετρων τόσο για τη ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών αλλά και για λόγους ασφαλείας σε περίπτωση πρόσκρουσης πλοίου! (περιγράφεται αναλυτικά στην σύμβαση)
Αντ' αυτού ειναι γεμάτο τραπεζοκαθίσματα και σκαμπώ περιμετρικά των κιγκλιδωματων!








Στο σημείο της πιο κάτω φωτό φαίνεται η έλλειψη των σωστών προσκρουστήρων με τις προδιαγραφές που προβλέπεται από την σύμβαση για την προστασία από την πρόσκρουση πλοίου!!!


Μία ακόμη υποχρέωση ηταν Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ του τοιχου του 4κυκλίου που ποτέ δεν έχει γίνει οπως φαίνεται από την φωτό..


Σε όλα αυτά ο Γ. Σπύρου δεν έδωσε καμμία απάντηση...

Εν αναμονή του ελέγχου από τον ΟΛΝΕ και θα επανέλθουμε!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου