ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

ΨΑΘΑΣ Γ : "Χωρίς απαντήσεις αφησαν οι υπουργοί τα αιτήματα μας για εργα, χρηματοδοτήσεις και προσλήψεις"! (ακούστε)


"Κρύφτηκε" ο Περιφερειάρχης αντί να μείνει και να ζητήσει δημόσιες δεσμεύσεις από τους Υπουργούς!!


Παρά τα σοβαρά θέματα που μπήκαν στο ..τραπέζι του διαλόγου στην Τακτική Συνέλευση της ΠΕΔ παρουσία υπουργών της Κυβέρνησης, σε κανένα δεν δώθηκε απάντηση-δέσμευση και οι ανθρωποι της Αυτοδιοίκησης έφυγαν απογοητευμένοι για το"τι θα ακολουθ'ήσει στην συνέχεια"!!

Εντύπωση προκάλεσε η στάση του Περιφερειάρχη Φ Σπανού που εκανε σύντομη τοποθέτηση και στη συνέχεια αποχώρησε από την συνέλευση χωρίς να μείνει και να πιέσει τους υπουργούς μαζί με τους Δημάρχους!!

Ο Γ. Ψαθάς μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο για τα οσα συνέβησαν στην συνέλευση, τις αδιάφορες αντιδράσεις των υπουργών και την ..στάση του Περιφερειάρχη!!

Ακούστε......
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου