ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Αντάρτικο από τον Ευγενικό!! Που το πάει ο ..Αντιδήμαρχος;


Φαίνεται οτι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το ..διαζύγιο με τον Μαυρίκο;


Η στάση του Ευγενικού στην ψηφοφορία για το θέμα της εργολαβίας του Κηφισού να ψηφίσει ΠΑΡΩΝ αντί να υποστηρίξει την πρόταση του Δημάρχου είναι μάλλον η "αρχή του τέλους" να αρχίσει να κάνει πράξη αυτά που λέει δεξια και αριστερά!!

Ο Αντιδήμαρχος του Νίκου Μαυρίκου "θεωρεί ..τελειωμένο τον Δήμαρχο που δεν εχει ...τύχη στις επόμενες εκλογές και δεν εχει προσφέρει τίποτα στο νησί" οπως διαδίδει στις παρέες του ενώ .."υπόσχεται δυνατή υποψηφιότητα που θα τελειώσει τον Μαύρικο" χωρίς να αποκαλύπτει αν ενοεί τον ίδιο ως υποψήφιο Δήμαρχο η άλλο με τον οποίο θα συνεργαστεί!!

Μετά από αυτή του την ενέργεια αυτό που επιβάλλει η "πολιτική ηθική" είναι ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ και να ανεξαρτοποιηθεί από την παράταξη του Δημάρχου, διαφορετικά αν δεν το κάνει πρέπει ο Δήμαρχος να αναλάβει πρωτοβουλίες δεδομένου οτι έχουμε μπει στην αρχή της προεκλογικής περιόδου και πρέπει να αρχίσει να ξεκαθαρίσει το τοπίο!

Για να δούμε, τι από τα δύο θα γίνει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου