ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Σπανός και Κελαιδίτης ..απαξίωσαν την συνάντηση για την παρουσίαση μελέτης για τις ΑΠΕ!! (ακούστε)


Αλλη μια ηχηρή απουσία των δύο ανδρών από μιά παρουσίαση που μπορεί να αποτελέσει ..όπλο κατά της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στην Εύβοια και την Σκύρο!


Περίσεψε η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Σπανού και Κελαιδίτη οι οποίοι με τις πράξεις τους εχουν ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της μετατροπής της Εύβοιας σε "χωματερη ανεμογεννητριών" υπακούοντας ως"κοματικά ενεργούμενα" στις εντολές της κυβέρνησης.

Η μελέτη που παρουσιάστηκε αφορούσε την "Συνοπτική ψηφιακή παρουσίαση των δύο Ειδικών Περιβαλλοντικών Μελετών που αφορούν στις περιοχές NATURA 2000 Εύβοιας, Σκύρου και Βοιωτικού Κηφισού" και που θα μπορούσαν να αποτελέσουν ενα σοβαρό οπλο κατά της επέλασης των επιχειρηματικών συμφερόντων των ΑΠΕ !

Οι Αντ. Βούλγαρης και Δημ. Αναγνωστάκης  (οι μόνοι από την αντιπολίτευση) παρακολούθησαν την παρουσίαση και σχολίασαν στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο την "ηχηρη απουσία" Σπανού και Κελαιδίτη.

Ακούστε.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου