ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Γ. ΜΠΑΡΜΠΑΣ "Καίνε οτι σκουπίδια θέλουν ανεξέλεκτα, αφού οι φορείς ελέγχου δεν λειτουργούν"! (ακούστε)


"Η καύση βιοαποβλήτων και σκουπιδιών ΑΠΕΙΛΕΙ την Εύβοια ομως υπάρχουν τρόποι ελέγχου και σωστής διαχείρισης"!


Για τις επιλογές που υπάρχουν στη διαχείριση των πασης φύσεως σκουπιδιών και τους κινδύνους που υπάρχουν από την ανεξέλεκτη λειτουργία των φορέων διαχείρισης (εργοστάσια, εταιρείες κλπ) μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο Γιάννης Μπάρμπας, φυσικός και Σύμβουλος Επενδύσεων -Τεχνικός Σύμβουλος Περιβαλλοντολόγος!

"Καίνε οτι θέλουν ανεξέλεκτα, αφού δεν οι φορείς ελέγχου δεν λειτουργούν" επισημαίνει ο Μπάρμπας και συμπληρώνει οτι "οι επιδοτήσεις και τα συμφέροντα είναι τεράστια"!

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά είπε....


ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

https://www.kathimerini.gr/society/562119994/prootheitai-i-kaysi-aporrimmaton/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου