ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Πως ο Καθαροσπόρης ...αποδόμησε το αφήγημα της Βάκα για τα σκουπίδια!! (ακούστε)


"Με τις δικές της αποφάσεις και ενέργειες φτάσαμε σε αδιέξοδο για να παρουσιάζεται η παραχώρηση της ΜΕΑ σε ιδιώτη ως η μόνη λύση"!!


Αυτό υποστήριξε ο Βασίλης Καθαροσπόρης παρουσιάζοντας αναλυτικά και επικαλούμενος επίσημα εγγραφα και πρακτικά του ΦΟΔΣΑ κατά την "λάθος επιλογή" της Δημάρχου να ανοίξει το θέμα υπό μορφή ενημέρωσης!!

Παρόντες κάτοικοι της Εξω Παναγίτσας και εργαζόμενοι του Δήμου ακουσαν με "ανοιχτό το στόμα" την κριτική του Καθαροσπόρη που στο τέλος ζήτησε ειδική συνεδρίαση για το θέμα παρουσία του Προέδρου του ΦΟΔΣΑ και του Τεχνικού Δντή για να συζητηθούν τα θέματα ενώπιος ενωπίω...

Ακξούστε τα όσα είπε ο Καθαροσπόρης στο Δημοτικό Συμβούλιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου