Τρίτη 19 Απριλίου 2022

ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ Π : "Η προχειρότητα των… «έργων» της Δημοτικής Αρχής Χαλκίδας, είναι πλέον και επικίνδυνη για την ασφάλεια των πολιτών." (ακούστε)


Δεν είναι μόνο τα λεφτά που δαπανώνται και πάνε χαμένα, σε έργα και παρεμβάσεις που δεν προλαβαίνουν να κλείσουν ούτε μήνα ζωής και παρουσιάζουν φθορές, είναι και ο κίνδυνος ατυχήματος που μπορεί να προκαλέσουν οι κακοτεχνίες.


Ήταν μόλις 28 Μάρτη, όταν ο κ.Νίκος Ρόγκας ευχαριστούσε τον Αντιδήμαρχο, Βασίλη Γουρνή, για τη νέα κερκίδα(!) στο γήπεδο του Πάρκου του Λαού, γράφοντας:

«Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της μεταλλικής εξέδρας στο γήπεδο του Πάρκου του Λαού και δόθηκε για χρήση στο φίλαθλο κόσμο. Ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο έργων κ. Βασίλη Γουρνή που είδε θετικά την πρόταση μου όταν ανέλαβα Αντιπρόεδρος στο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. και πραγματοποιήθηκε το έργο. Ένα έργο που έπρεπε να είχε γίνει πολλά χρόνια, βρήκες τον τρόπο και έγινε!!»

Και την ίδια ημέρα, ο Δήμος Χαλκιδέων, με ανακοίνωσή του κόμπαζε το έργο:

«Νέα κερκίδα απέκτησε το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Πάρκο του Λαού.

Στο πλαίσιο των εργασιών αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων, ο Δήμος Χαλκιδέων προχώρησε στην τοποθέτηση καινούριας κερκίδας, χωρητικότητας 135 θέσεων, στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Πάρκο του Λαού.

Το συγκεκριμένο γήπεδο χρησιμοποιείται από αθλητικά σωματεία του Δήμου Χαλκιδέων και θα μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες προσέλευσης ακόμη περισσότερων φιλάθλων».

Και φτάνουμε στην περασμένη εβδομάδα, λιγότερο από ένα μήνα και η κερκίδα…. Λύγισε! Ευτυχώς που δεν υπήρξαν ατυχήματα, αφού στο γήπεδο φιλοξενήθηκαν σχολικοί αγώνες, και στην εξέδρα βρίσκονταν μαθητές.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος, και μέλος του ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ, Πάνος Καραμούζης κατήγγειλε το συμβάν στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου.

«Ντρέπεται και η ντροπή !!!!

Μετά από την πρωτοβουλία της προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ η οποία αυτοβούλως και χωρίς την έγκριση του Δ.Σ ( σύνηθες αυτά τα 2,5 ) χρόνια θητείας κατασκεύασε και διαφήμισε την συγκεκριμένη κερκίδα φιλάθλων στο πάρκο του λαού !!!

Το κακό είναι πως βιάστηκε και ο Δήμος να βγάλει ανακοίνωση για αυτό το μεγαλόπνοο έργο , που πρώτος το πραγματοποίησε μετά από απαίτηση του φίλαθλου κόσμου και πράγματι !!!




Η εξέδρα λοιπόν χωρίς καμία μελέτη στατικότητας, χωρίς κανέναν έλεγχο, παραδόθηκε για χρήση από τους δημότες όλων των ηλικιών!!! Λύγισε λοιπόν από το βάρος και ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα!!! Έργα και ημέρες Δήμου Χαλκίδας 2022.Τα συμπεράσματα δικά σας !!!»

Ο κ.Καραμούζης αναφέρθηκε και στην εγκατάλειψη των παιδικών χαρών του Δήμου, καθώς και στην προχειρότητα που παρουσιάζει η Δημοτική Αρχή, που κατέληξε στο …. «βουλιάζουμε, αντί του αλλάζουμε».

Ακούστε τον...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου