Σάββατο 16 Απριλίου 2022

"Και νέα ..κολοτούμπα από την Βάκα για τα σκουπίδια! Δεν θα γίνει η ΚΜΕΑ.... " (ακούστε)


Κάτω από την πίεση των πολιτών αλλά κυρίως στην αλλαγή στάσης των Δημάρχων που την ...αγνόησαν κατα την τελευταία συνάντηση δυσαρεστημένοι από τους τακτικισμούς της, άλλαξε πάλι γνώμη!!


Μετά από τις αποκαλύψεις του Καραίσκου για την συμπεριφορά της Βάκα σε αυτό το κρίσιμο θέμα, καθώς και την αντίδραση των συλλόγων γύρω από την περιοχή Πει στην οποία είχε προτείνει την εγκατάσταση της Κινητής ΜΕΑ από ιδιώτη, στη χθεσινή συνάντηση με τους συλλόγους τους ανακοίνωσε οτι "δεν θα υλοποιηθεί η κατασκευή ΚΜΕΑ λόγω των αντιδράσεων".

Ομως αυτό που επαιξε καθοριστικό ρόλο για την νέα αυτή απόφαση της ηταν "η αντίδραση των Δημαρχων που μέχρι χθές ..επιφανειακά την υποστήριζαν" και στην προχθεσινή συνάντηση συμμετείχαν μόνο οι Μπουραντάς και Ραβιόλος που αντέδρασαν στην πρόταση για ΚΜΕΑ και την ανάληψη του κόστους από τους Δήμους και όχι από τον ΦΟΔΣΑ".

Μάλιστα απουσίασαν επιδεικτικά από την συνάντηση οι Ψαθάς-Τσαπουρνιώτης και Δημητρόπουλος δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεση τους στους "προσωπικούς χειρισμούς" της Δημάρχου.

Ακούστε τι είπε ο Νίκος Τσιτσίγκος στο ΡΑΔΙΟ1.....



Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ...

"Η Δήμαρχος ενημέρωσε τους εκπροσώπους για την πρόταση προσωρινής εγκατάστασης κινητού εξοπλισμού επεξεργασίας απορριμμάτων στη θέση Αλιβέρι Δοκού (δίπλα από το Ενωσιακό γήπεδο), η οποία, κατόπιν των αντιδράσεων των κατοίκων των κοντινών περιοχών, δεν θα προταθεί προς τον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φ.Ο.Δ.Σ.Α.) Στερεάς Ελλάδας.

Επιπλέον, τους ενημέρωσε σχετικά με το έργο κατασκευής της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) και του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ), οι εγκαταστάσεις των οποίων έχουν χωροθετηθεί να υλοποιηθούν στην περιοχή ΠΕΙ Δοκού (δίπλα από την πίστα μηχανοκίνητου εξοπλισμού) και βρίσκονται στο στάδιο της έγκρισης χρηματοδότησης. Αυτή αποτελεί την οριστική λύση στη διαχείριση των απορριμμάτων, καθώς πρόκειται να λύσει το ζήτημα για τα επόμενα τουλάχιστον 30 χρόνια."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου