ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Β. ΛΥΚΟΣ: "Το Ουκρανικό έφερε στο φώς τους λάθος χειρισμούς της χώρας μας στα ενεργειακά"!! (ακούστε)


Περνάμε σε ενεργειακό μεσαίωνα, με ανακατάταξη του κόσμου. 

Ο πόλεμος στην Ουκρανία τράβηξε το χαλάκι και αποκάλυψε μια πραγματικότητα, στην οποία Ευρώπη και Ελλάδα βρίσκονται σε δεινή θέση, με τα επισιτιστικά προβλήματα που προέκυψαν στην πανδημία, πλέον να έχουν διογκωθεί.

Ο βιολόγος δρ. Ολοκληρωμένης Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Βασίλης Λύκος μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, για τις εξελίξεις που δημιουργεί το Ουκρανικό στην ενεργειακή κρίση και τα επισιτιστικά.

Ο κ.Λύκος αναφέρεται στους λάθος χειρισμούς του παρελθόντος, αλλά και τη στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθηθεί από τη χώρα μας, προσαρμοσμένη στις ανάγκες των πολιτών. Απαντά για το ρόλο της Τουρκίας στο παιχνίδι της ενέργειας, καθώς και για τις σπάνιες γαίες και την κυριαρχία της Κίνας.

Ο κ.Λύκος αναφερόμενος στη Λάρκο, δήλωσε «Πουλάμε τα ασημικά μας…»

Ακούστε τον....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου