ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Αρχισε να δίνει ονόματα ο Μαρκόπουλος! Τι λέει δημοσκόπηση....


Ενα χρόνο πρίν τις Περιφερειακές εκλογές και ο Κώστας Μαρκόπουλος, όπως είχε υποσχεθεί, άρχισε να ανακοινώνει υποψηφίους του περιφερειακού του ψηφοδελτίου!


Είναι προφανές ότι ο πρώην υπουργός θα ανακοινώνει σταδιακά ονόματα υποψηφίων αλλά τα βαρειά χαρτιά θα τα αφήσει για αργότερα οπως συνηθίζεται να γίνεται, ενώ ακόμη ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ δεν εχει ανακοινώσει υποψηφιότητα.

Στήν ανακοίνωση του γράφει....

"Το ταξίδι με προορισμό την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ εχει ξεκινήσει.
Ευχαριστώ την κ. ΑΛΙΚΗ ΛΙΑΣΚΑ Διευθύντρια της οφθαλμολογικης κλινικής του νοσοκομείου Λαμίας και τον κ ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ κατασκευαστή και έμπορο επίπλων, μέλος του ΔΣ Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, που θα με τιμήσουν με την συμπόρευση σε αυτή την πολιτική προσπάθεια.
Στόχος η πολιτική ευπρέπεια, η ακηδεμόνευτη πολιτική μας παρουσία και υψηλοί στόχοι για τον τόπο μας."

Εν τω μεταξύ η εφημερίδα "Παραπολιτικά" δημοσιεύει παραπολιτικό σχόλιο στο οποίο γράφει:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου