ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Εκατοντάδες πολίτες στο λιμάνι των Ν. Στύρων κατά των ανεμογεννητριών


Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι των Ν. Στύρων για να διαμαρτυρηθούν για την άναρχη και χωρίς φρένο εγκατάσταση των ανεμογεννητριών. 

Από την Αθήνα με πλοίο έφτασαν εκπρόσωποι των συλλόγων Ελλήνων Αρχαιολόγων, Εκτάκτων Αρχαιολόγων, Εκτάκτων Υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού.

Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν 450 ανεμογεννήτριες και ο σχεδιασμός είναι για 850. Συνολικά στην Καρυστία οι εγκαταστήμενες ξεπερνούν τις 1000.

Στις ομιλίες τους μίλησαν για καταπάτηση προστατευόμενων περιοχών, βεβήλωση αρχαιολογικών χώρων, καταστροφή βοσκοτόπιων, περιορισμό της μελισσοκομίας και μείωση του τουρισμού στη Νότια Εύβοια.


πηγη TVSTAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου