Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

"Τα σκουπίδια θα γεμίσουν τους δρόμους αν η Βάκα δεν αλλάξει πολιτική" λένε Παγώνης-Καθαροσπόρης και Καλαθέρης!! (ακούστε)


Την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά και την τελευταία αλλαγή ...πλεύσης από την Δήμαρχο που περιπλέκει ακόμη περισσότερο την υπόθεση "σκουπιδια", ζητούν Παγώνης-Καθαροσπόρης και Καλαθέρης.


Η προσωπική πολιτική της Βάκα και οι ...οβιδιακές αλλαγές στις προτάσεις που καταθέτει εδώ και διόμισυ χρόνια έχουν φέρει σε επικύνδινο σημείο το θέμα της διαχείρισης των αποριμμάτων με τους πολίτες να υποχρεωθούν να πληρώσουν υπέρογκα δημοτικά τέλη!

Απ την άλλη "έχει παρατήσει στην τύχη της την διεκδίκηση για την ΜΕΑ που θα λύσει το πρόβλημα των σκουπιδιών και θα κατασκευαστεί με Ευρωπαικό χρήμα" κάνοντας προσωπική πολιτική δημοσίων σχέσεων με τους υπουργούς μόνο και μόνο για φωτογράφηση μαζί τους για το ...προεκλογικό της φυλλάδιο!!

Αυτή τη φορά όμως το ΔΣ του ΦΟΔΣΑ και ο Θ. Καραίσκος "σήκωσαν το ..γάντι" των ευθυνών που τους χρέωσε η Βάκα στο προηγούμενο Δημοτικό συμβούλιο και εδωσαν ...πληρωμένες απαντήσεις!! (βλέπε εδώ https://www.eviatoday.news/2022/04/blog-post_17.html)

Μεγάλες και οι ευθύνες των υπολοίπων Δημάρχων της Εύβοιας που την άφησαν ανεξέλεκτη να συμπεριφέρεται με τον τρόπο αυτό και τελευταία την έχουν αφήσει ...μόνη της να βγάλει το "φίδι από την τρύπα" δεδομένου οτι "αυτοί έχουν βρεί άλλους τρόπους διαχείρισης των αποριμμάτων μέσα στις ρεματιές και τις καταβόθρες"!!


ΟΙ Χρ. Παγώνης-Β. Καθαροσπορης και Τ. Καλαθέρης σχολίασαν στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο τις ..."μεταμορφώσεις" της Δημάρχου και τι σημαίνει αυτή η εξέλιξη για τον Δήμο και τους Δημότες.

Ακούστε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου