ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Θ. ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ: "Τέλος η ...ανοχή! Πρέπει να πάρουμε αμεσα αποφάσεις για τα σκουπίδια της Χαλκίδας" (ακούστε)


Περιμένει και επίσημα τις προτάσεις των Δημάρχων της Εύβοιας για την διαχείριση των Σκουπιδιών ο ΦΟΔΣΑ δεδομένου οτι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για ...παραπολιτική!!


Εμφανώς ενοχλημένος από την στάση της Ελενας Βάκα παρουσιάστηκε στο ΡΑΔΙΟ1 ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Θύμιος Καραίσκος που ...αναγνωρίζοντας και τις δικιές του ευθύνες ανέφερε οτι ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ για πολιτικά ..παιγχνίδια από την Ευβοική πλέυρά!

Αναγνωρίζοντας οτι "υπήρξε μεγάλη ανοχή στην διαχείριση των σκουπιδιών και του ΧΥΤΑ Χαλκίδος, ανοχή που εκμεταλεύτηκε λάθος από τους Δημάρχους της Εύβοιας με αιχμή την Δήμαρχο Χαλκιδέων" ο Καραίσκος ...θυμήθηκε και τις δικές του "ποινικές" ευθύνες σχετικά με την ...παράνομη παράταση λειτουργίας του ΧΥΤΑ με δική του υπογραφή στα πλαίσια του "πολιτικού πολιτισμού" αλλά και της κομματικής συντροφικότητας με την Δήμαρχο!!

Ακούστε τα όσα αποκαλυπτικά είπε μλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου