ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Την Τετάρτη "υπόσχονται" την υπογραφή της παραχώρησης για την μετεγκατάσταση του ΕΕΕΕΚ!


Η έντονη κινητοποίηση του Συλλόγου των Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΕΕΕΚ φαίνεται οτι ..."αφύπνισε" το υπουργείο Εθνικής Αμυνας!


Η παρουσία ανήμερα της εορτής της Σχολής Πεζικού του συλλόγου με πανώ στην είσοδο από οπου εισέρχοντο κάθε λογής ..."επίσημοι" και παρατρεχάμενοι αλλά και η παρουσία του Προέδρου στο ΡΑΔΙΟ1 που προκάλεσε την επιστολή της Δημάρχου προς τον υπουργό φαίνεται οτι ...ξεκόλησαν την γραφειοκρατία!

Πηγές μας αναφέρουν οτι μέχρι την Τετάρτη θα υπογραφεί από τον Υπουργό η απόφαση παραχώρησης του πρώην Τάγματος Πεζοναυτών για να μετεγκατασταθεί εκεί το ΕΕΕΕΚ, και μάλλον για αυτό τον λόγο η Βάκα κάλεσε τον σύλλογο σε ραντεβού την Τετάρτη!

Είδομεν.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου