Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Αδιαφορία η Ανικανότητα Δημάρχου και Αντιπεριφερειάρχη; Αλυτο παραμένει το πρόβλημα της υδρευσης στο Πανόραμα... (ακουστε)


Παρά τις υποσχέσεις για λύση στο πρόβλημα της υδρευσης Πανοράματος η Δήμαρχος εδώ και δυό χρόνια κοροιδεύει τους πολίτες "μπροστά στα μούτρα τους"!!


Τους κάλεσε σε ραντεβού , αγνωστο γιατί, αφού δεν είχε τίποτα περισότερο να τους πεί από αυτά που εχει ..υποσχεθεί ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου χωρίς βεβαίως ... αντίκρυσμα αναδυκνείοντας την ανικανότητα της να βρεί προσωρινή λύση για την ύδρευση των συμπολιτών μας!!

Αντ' αυτού "συνεχίζει να ...καλύπτει τον παράνομο εμπορο νερού που δεν διαθέτει αδεια ενώ το νερό που παρέχει σε δικτυο κοινής οφέλειας είναι ακατάλληλο σύμφωνα με τις μετρήσεις από τον επόπτη υγείας"!

Το ίδιο κάνει και η Αντιπεριφέρεια Εύβοιας και ο Γ. Κελαιδίτης που παρά τις καταγγελίες των πολιτών τις έχει πετάξει στον κάλαθο των ...αχρήστων και δεν εχει δώσει εντολή στο Τμήμα Υδροοικονομίας και Περιβάλλοντος για έλεγχο των καταγγελιών!!

Ο εκπρόσωπος τους Γ. Χατζηγεωργίου που πήγε στο ραντεβού με την Δήμαρχο ένοιωσε την κοροιδία που υφίστανται εδώ και δύο χρόνια από την Δημοτική Αρχή μέχρι και σήμερα και μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο λέγοντας οτι "πλέον θα απευθυνθούν στην Δικαιοσύνη, διότι έχουν εξαντλήσει κάθε τροπο και μέσο για να αποκτήσουν πρόσβαση στο κοινωνικό αγαθό που λέγεται ΝΕΡΟ!!"

Ακούστε τα οσα λέει ο Γ. Χατζηγεωργίου.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου