Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Τα 400 μέτρα ...ντροπής στο Κυμάσι, μνημείο Ανικανότητας του Ευβοιώτη Περιφερειάρχη και του Δήμαρχου (δείτε)

Με μιά τριτοκοσμική εικόνα ενός χωματόδρομου με λακούβες και σκόνη έρχονται αντιμέτωποι οι χιλιάδες επισκέπτες του λιμανιού, ντροπή για την ηγεσία της Περιφέρειας και τον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης και Αγ. Αννας!!

 

Ενα κομμάτι του δρόμου που παραμένει χωματόδρομος και εκθέτει όλους όσους μιλάνε για τουριστική ανάπτυξη αφού πλέον το Λιμάνι στο Κυμάσι έχει γίνει πόλος έλξης τουριστών για να μεταβούν στις Σποράδες με το πλοίο που εκτελεί τα δρομολόγια!!

Μαζί με το γκρεμισμένο λιμάνι που ..."περιμένει" την εξαγγελθείσα κατασκευή της Γ' Φάσης των 10 εκ. ευρώ συνθέτουν μιά εικόνα ντροπής!!!!

Δείτε την επιστολή που έστειλε στον Αντιπεριφερειάρχη ο Δημοτικός Σύμβουλος Γ. Κατζούρας...

 
"ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΕΛΑΙΔΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ 

ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΙΑΡΧΗ

Από το 2014 λειτουργεί η ακτοπλοϊκή γραμμή από το λιμάνι Μαντουδίου προς ΣΚΙΑΘΟ-ΣΚΟΠΕΛΟ-ΑΛΛΟΝΗΣΟ-ΒΟΛΟ με μεγάλη τουριστική κίνηση αφού ενδεικτικά το 2019 πέρασαν 20 χιλιάδες αυτοκίνητα και 90 χιλιάδες άτομα.

Μέσα σε όλο αυτό το θετικό για όλη την περιοχή κλίμα υπάρχει όμως ένα μελανό σημείο.

Το τμήμα του δρόμου από το ΚΥΜΑΣΙ μέχρι το λιμάνι συνολικής απόστασης τετρακοσίων (400) μέτρων παραμένει χωματόδρομος.

Πιστεύω ότι έφθασε επιτέλους η ώρα να ξεπεραστούν τα όποια γραφειοκρατικά προβλήματα ώστε το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου να στρωθεί με άσφαλτο ούτως ώστε οι δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των διερχομένων επιβατών καθώς και των λοουμενων να σταματήσουν δεδομένου ότι από την Παρασκευή 18 Ιουνίου τρία (3) πλοία θα εξυπηρετούν το επιβατικό κοινό αφού προστίθεται και η γραμμή από το λιμάνι του Μαντουδίου προς το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Έτσι πλέον απομένει ο καθορισμός Άγονης γραμμής και η εξεύρεση πλοιοκτήτη για την νέα γραμμή ΜΑΝΤΟΥΔΙ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΑΓΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ-ΛΗΜΝΟΣ.

Πιστεύοντας ακράδαντα στην αποδοχή της έκκλησης και εκπληρωνοντας ένα πάγιο και διαρκές αίτημα τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών σας ευχαριστώ εκ των προτέρων."

Γ. Κατζούρας 

ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες.....







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου