ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ_Ο Κοτζιάς ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟΤΗΤΑ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ του νερού της Λιχάδας!! (ακούστε και δείτε πως)


"Το ...εξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται" λέει μια παροιμία!!


Αυτό επαθε και "εξυπνάκιας" Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Γ. Κοντζιάς που για να δικαιολογήσει μια απ' ευθείας αναθεσούλα με την διαδικασία του κατεπείγοντος (που τυπικά είναι στον αέρα η απόφαση) ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ οτι "ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ ΥΔΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ", την στιγμή που ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!

Ομως τώρα και σύμφωνα με τα αναγραφόμενα του Δημάρχου στην απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ και ΝΑ ΥΔΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ!

Αν δεν το έχει κάνει μέχρι σήμερα θα πρέπει ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ως εκθέτοντας τους πολίτες σε μεγάλο κίνδυνο για την Δημόσια υγεία (αν υπάρχουν εισαγγελείς και υπηρεσίες!!

Εκτεθειμένοι σφόδρα Σπανός και Κελαιδίτης που ανεπιτυχώς μεν επιμένοντες δε υποστήριξαν ενώπιον των Περιφερειακών οργάνων τις "παπάντζες" του κολητού τους ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ τους πολίτες της περιοχής!!

Ακούστε απόσπασμα της εκπομπής στο ΡΑΔΙΟ1

Ακούστε πως σχολιάζει την αποκαλυπτική "ομολογία Κοτζιά" ο κοινοτικός σύμβουλος Ι. Αδαμάκης.....

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ της απόφασης που ομολογεί ο Κοτζιάς την "επικινδυνότητα του νερού της Λιχάδας" 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου