ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Κ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ "Τα λουκέτα των τραπεζών και οι επιπτώσεις τους" (σχόλιο)


Οι ανακοινώσεις για λουκέτα τραπεζικών υποκαταστημάτων αλλά και κατάργηση ΑΤΜ στην Ελλάδα και την Εύβοια έχουν καταντήσει πρόκληση χωρίς απάντηση, δυστυχώς από όσους έχουν την δύναμη να αντισταθούν.


Τα τελευταία χρόνια βιώνουμε εξαιρετικά ακριβές τραπεζικές εργασίες (ακόμα και στις διαδικτυακές τραπεζικές υπηρεσίες) και την ίδια ώρα η τροφοδοσία της αγοράς και των επιχειρήσεων ή και των φυσικών προσώπων με δάνεια είναι η μικρότερη σε όλη την Ευρώπη.

Δυστυχώς στην Ελλάδα οι τράπεζες χρηματοδοτούνται αλλά και προστατεύονται από το Ελληνικό Δημόσιο και όταν αφήνουν τους πολίτες χωρίς καμία υπηρεσία (με τα λουκέτα), τότε το Ελληνικό Δημόσιο, η κυβέρνηση και όσοι έχουν την δύναμη να αντισταθούν απλώς απουσιάζουν επιδεικτικά και προκλητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου