ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Το "συγχωροχάρτι" του Σιόλια στον Συμεών Κεδίκογλου!! (ακούστε)

Η μεταγραφή του Συμεών Κεδίκογλου στον ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και αιχμηρά σχόλια τόσο από πρώην συντρόφους του όσο και από τους νυν συνοδοιπόρους του…

Ο Νίκος Σιόλιας μιλώντας στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, με αφορμή την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Χαλκίδα, σχολίασε την προσχώρηση του Συμεών στο κόμμα.

«Υπήρξαν αντιδράσεις από στελέχη του κόμματος, όμως πρέπει να κοιτάμε το μέλλον και να αποκτήσει η προοδευτική συμμαχία οντότητα, ώστε να αποτελέσει ένα προοδευτικό ρεύμα, που θα συσπειρώνει όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις. Είχαμε με τον Συμεών πολιτικές συγκρούσεις, αλλά η ιστορία προχωράει, αυτά πέρασαν και τώρα κοιτάμε το μέλλον».

Ακούστε τον
 

eviatoday.news · ΣΙΟΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

Ακούστε τι έλεγε πρόσφατα ο Συμεών Κεδίκογλου για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου