ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Εσφιξαν οι ...κώλοι μετά την εισαγγελική παρέμβαση!! Νερό με υδροφόρες στη Λιχάδα στέλνει ο Σπανός!!(ακούστε)


Μεταφορά νερού με υδροφόρες στέλνει ο Σπανός στη Λιχάδα, κάτι που αρνείτο μέχρι πρότινος λόγω υψηλού κόστους!!


Το νέο μετέφερε στον Αδαμάκη ο βουλευτής Σίμος Κεδίκογλού που είχε προτείνει την μέθοδο αυτή μέχρι να βρεθεί λύση στο πρόβλημα, όμως "ο Σπανός είχε αρνηθεί την λύση αυτή λόγω υψηλού κόστους" οπως μας είχε μεταφέρει ο ίδιος ο βουλευτής!!!

Την είδηση ανακοίνωσε ο Αδαμάκης που είχε επικοινωνία στον Βουλευτή!!! 

Ο κ. Αδαμάκης αναφέρει:
"Όπως μας ενημερώνει ο Βουλευτής Ευβοίας Σίμος Κεδίκογλου, μετά από έντονες προσπάθειες των τελευταίων μηνών, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός έκανε αποδεκτό το αίτημά του με αποτέλεσμα, από αύριο 25/06/2021, την συνδρομή της Περιφέρειας με τη μεταφορά πόσιμου ύδατος (υδροφόρες) για την Δ.Ε. Λιχάδας."

Ακούστε τι είχε δηλώσει στον Μάνο Παπαμακάριο ο βουλευτής τέλη Φεβρουαρίου....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου