ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Τι .."φοβάται" η Βάκα και δεν αλλάζει την Μιτζιφίρη; Χωρίς χρήματα οι σχολικές μονάδες... (ακούστε)

Κι ενώ το σχολικό έτος ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες, με παράλληλη έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, τα ταμεία των γυμνασίων και λυκείων του Δήμου Χαλκιδέων παραμένουν άδεια, αφού η Μιτζιφίρη δεν «δίνει μία».

Διευθυντές διαμαρτύρονται, παραιτούνται των ευθυνών της οικονομικής διαχείρισης των σχολείων τους, σχολικές μονάδες δεν έχουν χρήματα για να προμηθευτούν ούτε αντισηπτικά για τους μαθητές, γραφική ύλη, αλλά ούτε και ένα κουτί ντεπόν. Προμηθευτές παραμένουν απλήρωτοι και η σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σέρνεται πίσω από το «μανιάτικο» της Ελένης Μιτζιφίρη, που χωρίς ίχνος ευθιξίας δεν παραιτείται από τη θέση της προέδρου, δυσχεραίνοντας το ρόλο της επιτροπής.

Δεν υπογράφει την κατανομή χρημάτων στα σχολεία, ενώ καταθέτει και ενστάσεις κατά της διαδικασίας, λόγω του ότι την κίνησε ο αντιπρόεδρος και όχι η ίδια ως ορίζει ο κανονισμός.

Το μέλος της Επιτροπής, Δημοσθένης Κουτουλής μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου.

«Θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί από μόνη της. Είναι ηθικό το θέμα. Για μια πολιτική κόντρα της κ.Μιτζιφίρη με την Δήμαρχο, ταλαιπωρούνται οι σχολικές μονάδες και η εκπαιδευτική κοινότητα. Επιπλέον, η κ.Μιτζιφίρη δεν έχει προσκομίσει τον απολογισμό του 2020, όπως όφειλε να κάνει τέλος Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να είμαστε παράτυποι», δήλωσε ο κ.Κουτουλής.

Ακούστε τον 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου