ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Τελευταία στιγμή έτρεξαν και ..."μάζεψαν" την ...αμελέτητη μελέτη για την οριοθέτηση-αντιπλημυρικά του Λήλα!! (ακούστε)


Προχειροτήτων η Ανικανότητας συνέχεια από την ηγεσία Πολιτικής και Τεχνικής ηγεσίας της Περιφέρειας;

Στο παρά '5 ΑΠΕΣΥΡΑΝ την μελέτη για τη Οριοθέτηση και τα Αντιπλημυρικά έργα του Λήλαντα ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ να κάνουν μετά την θεομηνία ΘΑΛΕΙΑ τον Αυγουστο του 2020!

Λίγες ώρες πρίν είχαμε αποκαλύψει στο ΡΑΔΙΟ1 "την προχειρότητα των στοιχείων της μελέτης που θα συζητείτο στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκίδος" στοιχεία τα οποία επιβεβαίωσε και ο Βασίλης Καθαροσπότης!

Ακούστε τι είπε πρίν το Δημοτικό συμβούλιο στο Ραδιο1....

Ακούστε την αποκαλυπτική συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο....


ΔΕΙΤΕ το έγγραφο της ...απόσυρσης και διαβάστε την αιτιολογία-ομολογία προχειρότητας και ανικανότητας!!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου