ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

ΣΠ. ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ: "Να τηρήσει την υπόσχεση του ο Σπανός για την χρηματοδότηση του έργου"!! (ακουστε)


Ένα βήμα πιο κοντά στην αναβίωση της πάλαι ποτέ κραταιάς Τεχνικής Σχολής Δημοκρίτου βρίσκεται το Επιμελητήριο Εύβοιας, μετά τη μελέτη στατικότητας, που ολοκληρώθηκε και δεν δείχνει σοβαρά προβλήματα στο κτιριακό συγκρότημα.


Ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου, Σπύρος Κουτσαύτης μίλησε στο Ράδιο1 και την Ναντίν Γρηγορίου και τόνισε πως θα χρειαστούν μόνο κάποιες παρεμβάσεις λόγω παλαιότητας του κτιρίου, αλλά δεν συντρέχει λόγος κατεδάφισης.

Στο επόμενο διάστημα το Επιμελητήριο θα ολοκληρώσει τον φάκελο, που θα κατατεθεί στην Περιφέρεια, ώστε το έργο να πάρει το δρόμο της χρηματοδότησης, όπως έχει υποσχεθεί ο Περιφερειάρχης.

Θυμίζουμε πως το τελικό επιχειρησιακό σχέδιο χρήσης του ιστορικού κτιρίου περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός ερευνητικού κέντρου για την υποστήριξη της καινοτομίας σε τομείς της τοπικής οικονομίας.

Ακούστε τον Σπύρο Κουτσαύτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου