ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Γ. ΚΟΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ "Ποιά σημεία της φορολογικής δήλωσης πρέπει να προσέξετε!" (ακούστε)

Άνοιξε η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για τις φορολογικές δηλώσεις και οι φορολογούμενοι έχουν μπροστά τους τους καλοκαιρινούς μήνες για την υποβολή τους.


Ο Πρόεδρος του 9ου Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Στερεάς του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Γιάννης Κοτρογιάννης μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, επισημαίνοντας τα σημεία των δηλώσεων, που πρέπει να προσέξουν οι φορολογούμενοι.

Επιπλέον, κάλεσε τους φορολογούμενους, κυρίως συνταξιούχους και μισθωτούς να υποβάλουν εντός του Ιουνίου τη δήλωσή τους και να μην τρέχουν τελευταία στιγμή μέσα στον Αύγουστο, στον λογιστή τους.

Ακούστε τον

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου