ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

ΒΙΟΚΑ ΑΙΔΗΨΟΥ Νέα αυτοψία "κόλαφος" για την Δημοτική Αρχή!! Στη θάλασσα τα βοθρολύμματα... (δείτε)

Μετά το νερό της Λιχάδας ο Κοτζιάς θα περάσει εκ νέου το κατώφλι του Εισαγγελέα ως "υπότροπος" στην περίπτωση του βιολογικού Αιδηψού!!

 

Εκ νέου αυτοψία από την Δνση Υγείας (μετά από καταγγελία μας) απέδειξε για μιά ακόμη φορά ότι "η Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού ρυπαίνει ασύστολα το περιβάλλον αδιαφορώντας για τις υποδείξεις της Δνσης Υγείας, εκμεταλευόμενος την ...ασυλία που του παρέχουν Κελαιδίτης και Σπανός"!

Το έγγραφο της αυτοψίας, το οποίο μας κοινοποίησε η Δνση, είναι αποκαλυπτικό για την κατάσταση που επικρατεί εκεί και η βρώμα στην ατμόσφαιρα αλλά και στο θαλάσσιο περιβάλλον αποτελεί μιάς πρώτης τάξεως ...."καλοσώρισμα" στους επισκέπτες!!!

Αν υπάρχει Εισαγγελέας θα έπρεπε να εχει συλλάβει με την διαδικασία του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ από ...χθές τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, ενώ το Λιμεναρχειο Αιδηψού θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Δημοτική Αρχή "ως υπότροπο" και να επιβάλει αυστηρότερα πρόστιμα καθώς και παραπομπή στον Εισαγγελέα"!!

Δείτε το αποκαλυπτικό έγγραφο της Δνσης Υγείας.....

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου