Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021

Απόκτησαν .."δνση και ονοματεπώνυμο" οι ευθύνες για την "τοξική" ύδρευση της Λιχάδας!! (δείτε)


Μέ νέο υπόμνημα στην προανακριτική διαδικασία Αδαμάκης και Χατζής προσωποποιούν τους "πιθανούς" ενόχους για την κατάσταση στην ύδρευση της κοινότητας!


Μετά την αναφορά που έχουν καταθέσει στον εισαγγελέα ζητώντας την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του σε ένα θέμα ζωτικής σημασίας όπως είναι η ύδρευση της κοινότητας με νερό ακατάλληλης ποιότητας όπως "αναγκάστηκε να ομολογήσει στην οικονομική επιτροπή ο ίδιος ο Κοτζιας" (βλέπε εδώ https://www.eviatoday.news/2021/06/blog-post_15.html) , κατέθεσαν και νέο υπόμνημα.

Στο κάδρο βάζουν εκτός από τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους, τον Πρόεδρο της Κοινότητας και τον Δντή Υγείας Βασίλη Λαγό!!

Δείτε.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου