ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Απόκτησαν .."δνση και ονοματεπώνυμο" οι ευθύνες για την "τοξική" ύδρευση της Λιχάδας!! (δείτε)


Μέ νέο υπόμνημα στην προανακριτική διαδικασία Αδαμάκης και Χατζής προσωποποιούν τους "πιθανούς" ενόχους για την κατάσταση στην ύδρευση της κοινότητας!


Μετά την αναφορά που έχουν καταθέσει στον εισαγγελέα ζητώντας την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του σε ένα θέμα ζωτικής σημασίας όπως είναι η ύδρευση της κοινότητας με νερό ακατάλληλης ποιότητας όπως "αναγκάστηκε να ομολογήσει στην οικονομική επιτροπή ο ίδιος ο Κοτζιας" (βλέπε εδώ https://www.eviatoday.news/2021/06/blog-post_15.html) , κατέθεσαν και νέο υπόμνημα.

Στο κάδρο βάζουν εκτός από τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους, τον Πρόεδρο της Κοινότητας και τον Δντή Υγείας Βασίλη Λαγό!!

Δείτε.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου