Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ "Αν ήταν το δικό σου παιδί Φάνη, με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετώπιζες την "τοξική" ύδρευση της Λιχάδας;"


Αυτό το σχόλιο και την φωτό έσβηνε και ξανάσβηνε ο Σπανός από την σελίδα του!!


Ξεπέρασε κάθε όριο ο Περιφερειάρχης με την απάντηση του στον Γιάννη Αδαμάκη!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος ο Φάνης Σπανός (κατά την προσφιλή του τακτική) ανέβασε στο Facebook ένα κείμενο γεμάτο ευαισθησία κυρίως για τους νέους και τους κινδύνους που προκαλεί το κάπνισμα!!

Το είδε ο Αδαμάκης και ...έγραψε στον Σπανό: 

"Αυτό που με στιγματιζει πραγματικά όμως (θα έπρεπε κι εσένα) είναι η δική σας αδιαφορία, ως Περιφερειακή Αρχή, για τα παιδιά (και όχι μόνο) της Κοινότητας Λιχάδας, του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, μεταξύ αυτών και των δικών μου παιδιών!! Αν θεωρείς πως έχεις πράξει τα δέοντα για την δημόσια υγεία των συμπολιτών μου, επέτρεψέ μου να σου καταθέσω πως τουλάχιστον «χθες», εσυ και οι λοιποί συνεργάτες σου, αποδείξατε την πολιτική σας ανεπάρκεια απέναντι σε μια κοινωνία ανθρώπων που για δεκαετίες βιώνουν τον ορισμό της απαξίωσης ως 2ης Κατηγορίας Πολίτες, μην έχοντας πρόσβαση στην κυριότερη πηγή ζωής: ΤΟ ΝΕΡΟ!!!

Υ.Γ. Επέλεξα αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας, αφού, σε όλα τα προηγούμενα έγγραφα που εγώ και οι συνεργάτες μου σας έχουμε κατά καιρους αποστείλει, λαμβάνοντας βέβαια και τους σχετικούς Αρ. Πρωτ., δεν λάβαμε ποτέ καμία απάντηση, με τελευταίο παράδειγμα την από 22-03-2021 Επιστολή-Υπόμνημά μας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού - World Water Day.

Με εκτίμηση, Αδαμάκης Ιωάννης Ιδιότητα: Γονέας δυο (2) ανηλίκων τέκνων - Σύμβουλος της Τ.Κ. Λιχάδας του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού"

Γιά να του απαντήσει ο Σπανός:

"Φίλε μου, αντί να απαντούμε σε επιστολές με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, πήγαμε με τον Δήμαρχο Γιάννης Κοντζιάς στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα και εξασφαλίσαμε τα χρήματα που απαιτούνται για τις γεωτρήσεις της Λιχάδας. Στη συνέχεια ο Δήμος (που είναι αρμόδιος για την ύδρευση) προχώρησε τις διαδικασίες και, όπως πληροφορούμαι, την επόμενη εβδομάδα δημοπρατεί το σχετικό έργο. Ελπίζω αυτό να σας καλύπτει."

Προφανώς ο Περιφερειάρχης θεωρεί ότι "δεν πρέπει να απαντά σε επιστολές-ερωτήματα" που του στέλνουν οι πολίτες - αιρετοί ακόμη και αν πρόκειται σε τόσο σοβαρά ζητήματα όπως είναι η Υδρευση της Λιχάδας!

Το ...κλού της υπόθεσης!!

Εκνευρισμένος ο γράφων με την απάντηση του Περιφερειάρχη που για επτά χρόνια τώρα ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ για ένα θέμα ζωτικής σημασίας όπως είναι το νερό, παρενέβην στην συζήτηση και του έθεσα το ερώτημα του τίτλου του σχολίου μας μαζί με την φωτό της κόρης του Μάτσκαρη που κόλησε το μικρόβιο του vibrio cholera!!

Και ο ευαίσθητος Περιφερειάρχης θεωρόντας ότι του "χαλάμε την μόστρα" το έσβησε 2 φορές!!

Για αυτόν τον λόγο του αφιερώνουμε σήμερα Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού το δημοσίευμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου