ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ Σκουπιδότοποι-Μπαρουταποθήκες σε κάθε Δημοτική Ενότητα!! (ακούστε και δείτε)

"Εντός και επί τα ...αυτά" ο Δήμος Χαλκιδέων παρανομεί ασύστολα με παράνομες χωματερές!

Παρά το γεγονός οτι το έχουμε αποκαλύψει και επισημάνει από πέρισυ το καλακαίρι ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ επικρατεί στην δημοτική αρχή, με αποτέλεσμα η παράνομη χωματερή στη Δροσιά (πίσω από το ερεγοστάσιο του Μαγγελάκη) να πάρει φωτιά!!

Από τότε είχαμε ειδοποιήσει τόσο τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Γ. Πάνο οσο και τον Αντιδήμαρχο Ανθηδώνας Καρβούνη οι οποίοι ωστόσο ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ επιδεικτικά!!

Ακόμη ενημερώσαμε και την Πυροσβεστική ο οποία (τότε) είχε κάνει αυτοψία χωρίς όμως να προχωρήσει στα περαιτέρω....  Τώρα με την φωτιά θα παραπέμψει τους ενόχους στον Εισαγγελέα;

Ακούστε τι καταγγέλει για το θέμα ο Βασίλης Καθαροσπόρης....

Δειτε τα δημοσιεύματα-προειδοποίηση της σελίδας μας

https://www.eviatoday.news/2020/08/blog-post_71.html 

https://www.eviatoday.news/2020/09/blog-post_10.html#more

Δειτε τις νέες φωτο δίπλα στο εργοτάξιο του Δήμου Νέας Αρτάκης....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου