ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

ΔΡΟΣΙΑ Και νέα Δημοτική(;) χωματερή ετοιμη να βάλει μπουρλότο!! Κε Καρβούνη που ..είστε; (Δείτε βιντεο και φωτο)

Τελικά δεν βάζουν μυαλό στον Δήμο Χαλκιδέων και δημιουργούν ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ χωματερές!!


Τον Ιούλιο είχαμε αποκαλύψει μιά παράνομη χωματερή, πίσω από το εργοστάσιο τζαμιών Μαγγελάκης, και μετά την παρέμβαση μας στην Πυροσβεστική ο Δήμος αναγκάστηκε να τα μαζέψει!!

Δειτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ......
https://www.eviatoday.news/2020/07/blog-post_98.html

Ομως φαίνεται οτι δεν βάζουν μυαλό και στο ίδιο σημείο δημιούργησαν εκ νέου νέα χωματερή, μόνο που αυτή τη φορά εναποθέτουν και τα απόβλητα από τις πλημύρες, προφανώς εν γνώσει και του Αντιδημάρχου Ανθηδώνας κ. Καρβούνη!!

Φαίνεται οτι λείπει η υπευθυνότητα από τους υπεύθυνους του Δήμου αφού προφανώς ολα γίνονται εν γνώσει τους, αφού ο αναγνώστης που μας κατήγγειλε το γεγονός μας είπε ότι "μολις άρχισε εκ νέου η εναπόθεση, ουδείς ενδιαφέρθηκε"!!!

Και ετσι πήγαμε, είδαμε , τραβήξαμε το σχετικό υλικό, το δημοσιεύουμε ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ για τα περαιτέρω...

Δείτε βίντεο....
Δείτε φωτο...Και έπεται ...συνέχεια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου