ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

ΑΙΔΗΨΟΣ Συνεχίζει να .."υπολειτουργεί" ο Βιολογικός και να ρίχνουν τα βοθρολύμματα σε μία τρύπα!! Που πάνε κε Αμανατίδη; (ΔΕΙΤΕ)

Τι και αν στον Δήμο έχουν μπεί πρόστιμα από την Περιφέρεια για την ρύπανση που προκαλεί ο βιολογικός, ο Κοτζιάς το ..."βιολί κουμπάρε"!!


Πηγαίνοντας στην Αιδηψό μας πήρε η ...βρώμα και είπαμε να κάνουμε μιά στάση στον Βιολογικό για να δούμε "τί ακριβώς συμβαίνει" αφού είδαμε να μπαινοβγαίνουν τα βυτιοφόρα, και βγάλαμε την κάμερα!!

Είδαμε λοιπόν ένα βυτίο να ρίχνει τα λύμματα ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ αντί στους ενδεδειγμένους χώρους για την επεξεργασία!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΥΤΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ!! (δείτε τις φωτό)

Στον βιολογικό δεν αντιληφθήκαμε να υπάρχει καμμία λειτουργία.... ούτε να υπάρχει υπάλληλος που να ελέγχει!!

Προφανώς ο κος Αμανατίδης, πρόεδρος των βοθρατζήδων, και Αντιδήμαρχος αρμόδιος για την λειτουργία του Βιολογικού μαζί με τον Δήμαρχο ΕΧΟΥΝ ...ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!


Δείτε....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου