Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020

ΑΙΔΗΨΟΣ Συνεχίζει να .."υπολειτουργεί" ο Βιολογικός και να ρίχνουν τα βοθρολύμματα σε μία τρύπα!! Που πάνε κε Αμανατίδη; (ΔΕΙΤΕ)

Τι και αν στον Δήμο έχουν μπεί πρόστιμα από την Περιφέρεια για την ρύπανση που προκαλεί ο βιολογικός, ο Κοτζιάς το ..."βιολί κουμπάρε"!!


Πηγαίνοντας στην Αιδηψό μας πήρε η ...βρώμα και είπαμε να κάνουμε μιά στάση στον Βιολογικό για να δούμε "τί ακριβώς συμβαίνει" αφού είδαμε να μπαινοβγαίνουν τα βυτιοφόρα, και βγάλαμε την κάμερα!!

Είδαμε λοιπόν ένα βυτίο να ρίχνει τα λύμματα ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ αντί στους ενδεδειγμένους χώρους για την επεξεργασία!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΥΤΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ!! (δείτε τις φωτό)

Στον βιολογικό δεν αντιληφθήκαμε να υπάρχει καμμία λειτουργία.... ούτε να υπάρχει υπάλληλος που να ελέγχει!!

Προφανώς ο κος Αμανατίδης, πρόεδρος των βοθρατζήδων, και Αντιδήμαρχος αρμόδιος για την λειτουργία του Βιολογικού μαζί με τον Δήμαρχο ΕΧΟΥΝ ...ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!


Δείτε....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου