Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020

Δ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: "Απορίας άξιον..."

Είναι πραγματικά απορίας άξιο, σε άλλες περιφέρειες που δεν είχε προβλεφθεί και δεν υπήρξε έγκυρη ενημέρωση, για την ένταση των καιρικών φαινομένων, να ευθύνονται οι περιφερειακές αρχές, ενώ αντίθετα στη δική μας περιφέρεια, που υπήρξε και πρόβλεψη και ενημέρωση από την Ε.Μ.Υ., να ευθύνεται και πάλι... ο κακός μας ο καιρός!

Αλήθεια, το έργο " Συντήρηση - αποκατάσταση τεχνικών και λοιπών ρεμάτων και ποταμών περιοχής δήμων Χαλκιδέων και Διρφύων - Μεσσαπίων προυπολογισμού 1.800.000", που εγκρίθηκε στις 19-11-2019, από την Οικονομική Επιτροπή, υλοποιήθηκε;
Αν όχι, γιατί; Αν ναι, σε ποιες ακριβώς περιοχές έγιναν οι παρεμβάσεις;
Τίνος ευθύνη είναι η ανυπαρξία αντιπλημμυρικών έργων, μετά τις πυρκαγιές, στο Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων;
Έξι ολόκληρα χρόνια, ποιες παρεμβάσεις έγιναν ως προς την οριοθέτηση και διευθέτηση του Λήλαντα;
Ελπίζουμε στη συνεδρίαση, με φυσική παρουσία των μελών του, όπως δεσμεύτηκε η περιφερειακή αρχή, να μας δοθούν απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα που διατυπώνουν, στο σύνολό τους, οι παρατάξεις της μειοψηφίας, σχετικά με τις ευθύνες της περιφέρειας.
Και για να προλάβουμε τους κακόπιστους, θυμίζουμε τι λέγαμε στις 6 Απριλίου μετά από σχετικά έντονα καιρικά φαινόμενα τόσο στην Εύβοια όσο και στις άλλες περιφερειακές ενότητες. 


Διαβάστε τι είχαμε επισημάνει.
https://stereayperoxis.blogspot.com/2020/05/6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου