ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Δ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: "Απορίας άξιον..."

Είναι πραγματικά απορίας άξιο, σε άλλες περιφέρειες που δεν είχε προβλεφθεί και δεν υπήρξε έγκυρη ενημέρωση, για την ένταση των καιρικών φαινομένων, να ευθύνονται οι περιφερειακές αρχές, ενώ αντίθετα στη δική μας περιφέρεια, που υπήρξε και πρόβλεψη και ενημέρωση από την Ε.Μ.Υ., να ευθύνεται και πάλι... ο κακός μας ο καιρός!

Αλήθεια, το έργο " Συντήρηση - αποκατάσταση τεχνικών και λοιπών ρεμάτων και ποταμών περιοχής δήμων Χαλκιδέων και Διρφύων - Μεσσαπίων προυπολογισμού 1.800.000", που εγκρίθηκε στις 19-11-2019, από την Οικονομική Επιτροπή, υλοποιήθηκε;
Αν όχι, γιατί; Αν ναι, σε ποιες ακριβώς περιοχές έγιναν οι παρεμβάσεις;
Τίνος ευθύνη είναι η ανυπαρξία αντιπλημμυρικών έργων, μετά τις πυρκαγιές, στο Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων;
Έξι ολόκληρα χρόνια, ποιες παρεμβάσεις έγιναν ως προς την οριοθέτηση και διευθέτηση του Λήλαντα;
Ελπίζουμε στη συνεδρίαση, με φυσική παρουσία των μελών του, όπως δεσμεύτηκε η περιφερειακή αρχή, να μας δοθούν απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα που διατυπώνουν, στο σύνολό τους, οι παρατάξεις της μειοψηφίας, σχετικά με τις ευθύνες της περιφέρειας.
Και για να προλάβουμε τους κακόπιστους, θυμίζουμε τι λέγαμε στις 6 Απριλίου μετά από σχετικά έντονα καιρικά φαινόμενα τόσο στην Εύβοια όσο και στις άλλες περιφερειακές ενότητες. 


Διαβάστε τι είχαμε επισημάνει.
https://stereayperoxis.blogspot.com/2020/05/6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου