Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

ΦΕΡΡΥ ΩΡΩΠΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑ Καταγγελία για κερδοσκοπία και .."καπέλο" στα εισιτήρια!! (δείτε)

Αναγνώστης οδηγός καταγγέλει "κερδοσκοπία" με αφορμή το κλειστό οδικό δίκτυο Χαλκίδας-Ερέτριας!!


Μάλιστα ο Βασίλης Μυλωνάς μας έστειλε εκτός από το σχόλιο του και τα αποδεικτικά στοιχεία!!

Δείτε

"Οπως όλοι ξέρουμε και βιώνουμε την απίστευτη προχθεσινή τραγωδία, κάνοντας ότι μπορεί ο καθένας για να επουλώσει τις πληγές της καταστροφής, υπάρχουν κάποια γεγονότα που μόνο στην σφαίρα της αλητείας μπορούν να ενταχθούν!!
Εξηγούμαι.......
Εχθές το βράδυ, φορτηγό συγγενικού μου προσώπου, ερχόμενο από ΣΚΥΡΟ, μη μπορώντας να περάσει από την κατεστραμμένη γέφυρα στο Βασιλικό, μετά από ΔΩΔΕΚΑ ώρες κατάφερε να μπει στην σειρά να περάσει από την ΕΡΕΤΡΙΑ για ΩΡΩΠΟ.
Εκοψε το εισιτήριο των ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΥΡΩ, το ανάλογο δηλαδή εισιτήριο για το μέγεθος του φορτηγού. Όμως..... φτάνοντας στην ράμπα να ανέβει στο καράβι, τον σταματάει ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ του καραβιού και τι του λέει!!!!!! Ακουσον άκουσον!!!! "Πήγαινε να κόψεις πρόσθετο εισητήριο ΣΑΡΑΝΤΑ ευρω, γιατί από σήμερα άλλαξε η τιμή!!!!!! Δηλαδή από τριάντα ευρώ, ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ευρώ!!!"
Φυσικά ο οδηγός και ανηψιός μου, μετά από δωδεκα ώρες αναμονής, εξαντλημμένος πλήρωσε για να φύγει όσο πιό γρήγορα μπορούσε!!!
Με την κοινή λογική αυτή η ενέργεια στην καλύτερη περίπτωση χαρακτηρίζεται σαν αισχροκέρδεια και αλητεία!!
Όταν όλοι οι φορείς, Δήμοι, περιφέρειες, Υπουργείο, Πολίτες, επιχειρήσεις με δωρεές, κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν, κάποιοι τύποι, γιατί για τύπους πρόκειται, εκμεταλεύονται την κατάσταση και κερδοσκοπούν σε βάρος των ταλαιπωρημένων ανθρώπων.!!! 

Υπ' όψιν πως, ο τιμοκατάλογος του συγκεκριμμένου φέρυ " ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ" είναι ανηρτημένος στο δυαδίκτιο!!!!!!
Κύριοι, Δήμαρχοι Ωρωπού και Ερέτριας, Κε Σπανέ Περιφερειάρχα, Κοι Λιμενάρχες Ερέτριας Ωρωπού και ΧΑΛΚΙΔΑΣ, σταματήστε ΤΩΡΑ αυτήν την αλητεία!!!!
Τα αποκόμματα των εισιτηρίων, ο τιμοκατάλογος, καθώς και κάθε άλλο στοιχείο είναι στην διάθεσή σας...
Κάντε τα δέοντα και βοηθήστε τους ταλαίπωρους που τους πιάνει τον "κώλο" ο κάθε κερδοσκόπος.."


Δείτε και το ...καπέλο των 40 ευρώ στο εισιτήριο

Δείτε και τον επίσημο τιμοκατάλο (σήμερα)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου