ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΤΠΙΚΟ Το υπουργείο τους είχε προειδοποιήσει και εφοδιάσει με μελέτες, αλλά ...πέρα έβρεχε για τους Διοικούντες!! (ΔΕΙΤΕ)

Ακόμη μία αποκάλυψη φέρνουμε στη δημοσιότητα για τις μεγάλες ευθύνες Περιφέρειας και Δήμων!!

Ο μηχανικός Γιάννης Ρούσσος με μυνημα του μας ενημερώνει ότι!

"Το Υπουργείο Περιβάλλοντος (Ειδική Γραμματεία Υδάτων), έχει φροντίσει με πολύ αξιόλογες μελέτες, να εφοδιάσει Περιφέρειες και Δήμους με όλη την πληροφορία για την επικινδυνότητα πλημμυρών για κάθε περιοχή της Ελλάδας. (βλέπε τον συνημμένο χάρτη)
Αυτή η πληροφορία αποτελεί την βάση για την εκτέλεση οποιουδήποτε έργου και ειδικότερα των Γεφυρών και των αντιπλημμυρικών έργων.
Οι περιοχές Ψαχνά (κάτω και άνω ρους ποταμού), Πολιτικά, Πισώνας, Αμφιθέα, Ν. Αρτάκη, Λιανή Άμμος, Συνοικίες Ζ και Η, Χαλκίδα, Αγ. Νικόλαος, Νέα Λάμψακος, Μπούρτζι, Βασιλικό, Φύλλα, Αφράτι είναι στο μάτι του του δυνητικά υψηλού κινδύνου πλημμύρας, καταγράφοντας μάλιστα και τα καταστροφικά ιστορικά πλημμυρικά φαινόμενα."

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;

Δείτε τον σχετικό χάρτη του Υπουργείου...2 σχόλια:

  1. ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ? ΝΑ ΠΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΕΦΤΑΙΞΑ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ , ΦΕΥΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tetoios rezilis san esena re Papamakarie, poy ta briskeis ayta ta eggrafa? Poion ladwneis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή