Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020

Και ΑΓΩΓΗ εναντίον μας με την οποία ζητά 250.000 ευρώ ο Σπανός!! (δείτε)

Σειρά εχει στην ....συνέχεια το "Εκτελεστικό Απόσπασμα η Κρεμάλα, κε Φάνη;"(αν μπορούσε θα το έκανε!)


Με όλα τα μέσα ...πίεσης επιτίθεται εναντίον μας ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, προφανώς για να "μας κλείσει το στόμα" στα οσα εχουμε αποκαλύψει για τα "εργα και τις ημέρες του".

Ο Περιφερειάρχης δεν περίμενε καν το αποτέλεσμα του Ποινικού Δικαστηρίου, δηλαδή της μύνησης που μας εχει υποβάλει για "συκοφαντική δυσφήμηση", και αναλόγως του αποτελέσματος να πράξει αναλόγως!!

Φαίνεται όμως οτι "έλαβε γνώση της απάντησης μας στην Δικαιοσύνη" (ΘΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ εντός ...ολίγου) και ο Καραίσκος τον συμβούλεψε να προχωρήσει στην "τυποκτόνο" διαδικασία της "αγωγής περιουσιακών διαφορών(!!) με ημερομηνία εκδίκασης την 12/11/2020, χωρίς διαδικασία αποδείξεως παρα μόνο τα οσα θα γράψει σε ενα δικόγραφο!!

Μάλιστα ως "μάρτυρας" εμφανίζεται ο Γεν Δντής Δημοσίων Εργων της Περιφέρειας ο κος Αν. Παπαναστασίου!!

Αλλά και εκεί η απάντηση μας θα είναι ...ανάλογη!!

Εμείς να δεις ποιον θα ...εξετάσουμε ως μάρτυρα!!!

Την περίπτωση "κάποιοι" να σε ...σπρώχνουν στο γκρεμό, την σκέφτηκες;

ΔΕΙΤΕ....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου