Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Δ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: "Θα μπορούσε να γίνει μια πιο σοβαρή και προσεγμένη επιλογή στα έργα".

Πραγματοποιήθηκε  ένα μικρό οδοιπορικό από κλιμάκιο της παράταξής σε κάποιες από τις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν, εκτός του επικεφαλής Δημήτρη Αναγνωστάκη, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιάννης Μελισσάρης, (Βοιωτίας), Δρόσος Παρασκευάς (Φωκίδας) και το μέλος της παράταξης Στέφανος Μπασινάς.

Τα μέλη του κλιμακίου συναντήθηκαν με τη Δήμαρχο Χαλκιδέων κα Βάκα, στη γέφυρα του Βασιλικού καθώς και με το Δήμαρχο Διρφύων - Μεσσαπίων κ. Ψαθά στο Δημαρχείο και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Συνομίλησαν με κατοίκους των περιοχών και δεσμεύτηκαν, στο μέτρο των θεσμικών δυνατοτήτων τους, να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των μεγάλων θεμάτων, που δημιουργήθηκαν μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα και στοίχισαν ανθρώπινες ζωές και κατέστρεψαν κόπους μιας ζωής.

Όλοι οι κάτοικοι, που συνομίλησαν με τα μέλη του κλιμακίου, ζήτησαν τα αυτονόητα:
Άμεση καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης.
Άμεση καταγραφή των υλικών ζημιών.
Γρήγορη καταβολή των αποζημιώσεων.
Να πραγματοποιηθούν όλα τα αναγκαία και απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα.

Σε σχετική ερώτηση για την απουσία αντιπλημμυρικών έργων ο επικεφαλής της παράταξης δήλωσε: «Σαφώς δεν διαθέτει η Περιφέρεια απεριόριστους οικονομικούς πόρους, αλλά το να προτεραιοποιήσεις και να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου, είναι βασικό μέλημα της Αυτοδιοίκησης. Θα μπορούσε να γίνει μια πιο σοβαρή και προσεγμένη επιλογή στα έργα που έχουν ανάγκη όχι μόνο η Εύβοια αλλά και οι άλλες περιοχές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου