Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020

Γ. ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ: "Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ώστε να φτάσουμε τον τόπο μας στη θέση που του αξίζει"

Μύνημα προς τους Δημότες με την αφορμή συμπλήρωσης ενός χρόνου από την Ανάληψη των Καθηκόντων ως νέα Δημοτική Αρχή.


Διαβάστε.....

"Σήμερα κλείνει ένας χρόνος από την ημέρα που τελέστηκε η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής . Ένας χρόνος με πολύ δουλειά, συνέπεια και σοβαρότητα. Από τις πρώτες ημέρες ανάληψης των καθηκόντων μας, δείξαμε το δρόμο της ομαλότητας και της συναίνεσης. 
Με όραμα την ανάπτυξη του τόπου μας, αλλάξαμε σελίδα και όπως είναι ορατό σε όλους, ο Δήμος μας βελτιώθηκε αισθητά, τόσο στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας, όσο και στον προγραμματισμό - υλοποίηση έργων ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. 
Σύντομα θα γίνει απολογισμός στο Δημοτικό Συμβούλιο και στους συνδημότες μας.
Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ώστε να φτάσουμε τον τόπο μας στη θέση που του αξίζει!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου