ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Γ. ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ: "Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ώστε να φτάσουμε τον τόπο μας στη θέση που του αξίζει"

Μύνημα προς τους Δημότες με την αφορμή συμπλήρωσης ενός χρόνου από την Ανάληψη των Καθηκόντων ως νέα Δημοτική Αρχή.


Διαβάστε.....

"Σήμερα κλείνει ένας χρόνος από την ημέρα που τελέστηκε η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής . Ένας χρόνος με πολύ δουλειά, συνέπεια και σοβαρότητα. Από τις πρώτες ημέρες ανάληψης των καθηκόντων μας, δείξαμε το δρόμο της ομαλότητας και της συναίνεσης. 
Με όραμα την ανάπτυξη του τόπου μας, αλλάξαμε σελίδα και όπως είναι ορατό σε όλους, ο Δήμος μας βελτιώθηκε αισθητά, τόσο στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας, όσο και στον προγραμματισμό - υλοποίηση έργων ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. 
Σύντομα θα γίνει απολογισμός στο Δημοτικό Συμβούλιο και στους συνδημότες μας.
Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ώστε να φτάσουμε τον τόπο μας στη θέση που του αξίζει!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου