Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Αφησαν απ' ..έξω τον Πνευματικό, και αυτός αντέδρασε!!

Με αφορμή την ένταξη(;) του Αλιευτικού καταφυγίου της Αγ. Αννας , ένα πάγιο αίτημα ετών, ο Φάνης Σπανός ...έκοψε τον βουλευτή από την δήλωση του!!


Η δήλωση του Περιφερειάρχη έχει ως εξής:

"Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός δήλωσε σχετικά:

«Η εξασφάλιση της χρηματοδότησης για το Αλιευτικό καταφύγιο Αγίας Άννας, έρχεται σε συνέχεια μιας συστηματικής και επίπονης προσπάθειας της Περιφέρειας και ιδιαίτερα των τεχνικών μας υπηρεσιών.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη, τον Υφυπουργό κ. Κώστα Σκρέκα και το Γενικό Γραμματέα κ. Κώστα Μπαγινέτα για την έγκριση της χρηματοδότησης.

Επίσης, όλους τους βουλευτές και ιδιαίτερα τους κκ. Σίμο Κεδίκογλου και Θανάση Ζεμπίλη, όπως και το Δήμαρχο κ. Γιώργο Τσαπουρνιώτη, για την αθόρυβη, πλην ουσιαστική στήριξη του αιτήματος.

Προχωράμε γρήγορα και αποτελεσματικά για ένα ακόμη σημαντικό έργο πνοής για τον τόπο μας και τον Πρωτογενή Τομέα.»

Ετσι ο Πνευματικός έβγαλε την δικιά του ανακοίνωση για κάνει γνωστή την δικιά του συμβολή:

"Σπύρος Πνευματικός - Spiros Pnevmatikos

Σε συνέχεια της από 25 Ιουνίου συνάντησής μου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη, όπου του ζήτησα, μετά από αίτημα του Δήμου Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας, να εξετάσει το θέμα της δημιουργίας αλιευτικού καταφυγίου στην Αγία Άννα, με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα χθες από τον Υπουργό ότι προχώρησε η ένταξη του εν λόγω έργου -που είχε καταθέσει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας- στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας 2014 – 2020. Το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται στην προσπάθεια όλων μας. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που μερίμνησε να κατατεθεί έγκαιρα εμπεριστατωμένη σχετική πρόταση.
Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που συνέβαλα στην πρόοδο ενός έργου που θα έχει ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο στην περιοχή και θα δώσει ώθηση στον τοπικό κλάδο της αλιείας."

Οσον αφορά για το ..."επίτευγμα" δεν θα το σχολιάσω αλλά θα περιμένω να δώ πότε και αν θα πραγματοποιηθεί!!

Μακάρι.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου