Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020

ΟΛΝΕ Τα δίνουν ...όλα στον Στασινόπουλο με εντολή της κυβέρνησης!!! Δύο οχι από κυβερνητικούς!! (δείτε)

Μιά νέα απόφαση και "ΔΎΟ ΟΧΙ" στο Διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΝΕ που συζήτησε ΝΕΟ ΑΙΤΗΜΑ της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ!!

Με την νέα αυτή απόφαση ο ΟΛΝΕ δίνει διέξοδο "εισόδου-εξόδου" από δημόσιο χώρο στην εταιρεία, μετά από σχετικό αίτημα, για την πρόσβαση στις πρόβλήτες που παραχωρήθηκαν επί ημερών Ανδρ. Παπανδρέου!!

Προφανώς και μετά από "κυβερνητικές εντολές" και η νέα διοίκηση "βάζει ταφόπλακα στο δημόσιο λιμάνι, αφού ο ομιλος Στασινόπουλου είναι ο μεγαλύτερος πελάτης στο υπάρχον λιμάνι και τώρα πλέον "η δουλειά θα μεταφερθεί στην ιδιόκτητη προβλήτα, με οτι αυτό συνεπάγεται για το δημόσιο λιμάνι".

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ της εισήγησης του Μανιάτη από τους "δύο διορισμένους" από την κυβέρνηση Κουτσούμπα Αικατερίνη και Σπύρου Ευάγγελο αλλά και τον Πρόεδρο του Εργατικού κέντρου Δημ.Μούντριχα "λόγω ..ευτελούς τιμήματος"!!

Δείτε την απόφαση....

1 σχόλιο: