ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

ΟΛΝΕ Τα δίνουν ...όλα στον Στασινόπουλο με εντολή της κυβέρνησης!!! Δύο οχι από κυβερνητικούς!! (δείτε)

Μιά νέα απόφαση και "ΔΎΟ ΟΧΙ" στο Διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΝΕ που συζήτησε ΝΕΟ ΑΙΤΗΜΑ της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ!!

Με την νέα αυτή απόφαση ο ΟΛΝΕ δίνει διέξοδο "εισόδου-εξόδου" από δημόσιο χώρο στην εταιρεία, μετά από σχετικό αίτημα, για την πρόσβαση στις πρόβλήτες που παραχωρήθηκαν επί ημερών Ανδρ. Παπανδρέου!!

Προφανώς και μετά από "κυβερνητικές εντολές" και η νέα διοίκηση "βάζει ταφόπλακα στο δημόσιο λιμάνι, αφού ο ομιλος Στασινόπουλου είναι ο μεγαλύτερος πελάτης στο υπάρχον λιμάνι και τώρα πλέον "η δουλειά θα μεταφερθεί στην ιδιόκτητη προβλήτα, με οτι αυτό συνεπάγεται για το δημόσιο λιμάνι".

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ της εισήγησης του Μανιάτη από τους "δύο διορισμένους" από την κυβέρνηση Κουτσούμπα Αικατερίνη και Σπύρου Ευάγγελο αλλά και τον Πρόεδρο του Εργατικού κέντρου Δημ.Μούντριχα "λόγω ..ευτελούς τιμήματος"!!

Δείτε την απόφαση....

1 σχόλιο: