ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ Τι συζήτησαν οι "τρείς" στην Χαλκίδα;

Πολιτική συνάντηση στην Χαλκίδα ειχαν Μπατζελή-Αναγνωστάκης και Γκλέτσος!

Η πρωτοβουλία ανήκει στον επικεφαλής της "Στερεά Υπεροχής" μετά και τις επισημάνσεις που έχει κάνει πρός τον Περιφερειάρχη ότι "στραβά ...αρμενίζουνε"!
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την συζήτηση που έγινε σχολιάστηκαν τα πεπραγμένα της χρονιάς που έκλεισε και διαπιστώθηκε απ' όλους "η αδυναμία της περιφερειακής αρχής να δρομολογήσει λύσεις σε ανοιχτά ζητήματα που απασχολούν την περιφέρεια"!
Και οι τρείς, Αναγνωστάκης-Μπατζελή και Γκλέτσος,  εκτίμησαν οτι χρειάζεται να αποκτήσουν κοινό βηματισμό και να προσπαθήσουν να ανοίξουν από κοινού τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν τις κεντρικές πολιτικές της Περιφέρειας, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις και τρόπους που πρέπει να γίνει αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου