Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020

Σπάσανε τα 6.000 σε 6 τιμολόγια των 1000 !! Είναι νόμιμο;

Δύο δημόσιοι φορείς χρηματοδότησαν με 6000 (!!) το .."τσιμπούσι" δίπλα στην θάλασσα για την εκδήλωση, και ..έσπασαν το ποσό σε 6 ισόποσα τιμολόγια του ...ταβερνιάρη!!


Ο λόγος ειναι οτι "ο ..ταβερνιάρης δεν διέθετε φορολογική ενημερότητα για να κόψει δύο τιμολόγια των 3000 ευρώ" και είπαν να τον διευκολύνουν ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!

Ενδιαφέρον θα έχει να βγούν στην δημοσιότητα τα τιμολόγια ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ!!

Τώρα οσον αφορά το ποσόν, αν το διαιρέσουμε με το ..κεφάλι (πλόυσια με ενα 20ρικο) φάγανε τζαμπαρία περί τα 300 ατομα!!

Το ποιοί συμμετείχαν στο ..τσιμπούσι ειναι αλουνου παππα ευαγγέλιο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου