ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Το περιμέναμε, το είχαμε πεί, είχαμε προειδοποιήσει.... Δειτε βιντεο και εικόνες από τις καταστροφές με την κάμερα του eviatoday.news

Ηταν αναμενόμενο, το μόνο που δεν ξέραμε το πότε!!

Οι πυρκαγιες, οι Ζορμπάδες και οι Ζηνοβίες, οι παράνομες αμμοληψίες στον Λήλα και αλλού "άνοιξαν τον δρόμο στην νεροποντή Θαλεια να ...πνίξει Μεσσάπια και Χαλκίδα με 8 νεκρούς"!!

Κανένα έργο εδώ και 4 χρόνια , ούτε αντιπλυμηρικά ουτε υδραυλικα, και με τις υπηρεσίες να κάνουν τα στραβά μάτια στις παράνομες αμμοληψίες στα ποτάμια, συνέθεσαν ένα σκηνικό "Αποκάλυψης" στην Εύβοια!!
Το οδικό δίκτυο κομένο στα τρία, και προς Βόρεια Εύβοια λόγω κατολισθήσεων και προς την Νότια Εύβοια λόγω των ζημιών στην γέφυρα του Λήλα!!

Δειτε βίντεο....


Δείτε εικόνες ..αποκάλυψης τραβηγμένες με τον φακό του eviatoday.news!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου