ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

ΤΑ ..ψέμματα Κοτζια-Κελαιδίτη για το νερό της Λιχάδας!! (δείτε φωτό)

Μετά από ερώτημα της "ΣΤΕΡΕΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ" για τα μέτρα που έχει πάρει ο Δήμος Ιστιαίας -Αιδηψού, Δήμαρχος και Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαιώνουν ΨΕΥΔΩΣ οτι "ελήφθησαν τα μέτρα" της Δνσης Υγείας!!

Στην έγγραφη απάντηση του Γ. Κελαιδίτη αναφέρεται οτι....

Είναι ομως έτσι;
Οχι βέβαια...  Ουτε οι δεξαμενές καθαρίστηκαν και βάφτηκαν εξωτερικά, οι σωληνώσεις είναι σκουριασμένες και σε κακή κατάσταση, οι αποχλωριωτές και τα συναφή σε κακή κατάσταση, και το νερό ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΙΝΕΤΑΙ!!

Η κάμερα μας βρέθηκε εκεί την περασμένη βδομάδα, και οι φωτογραφίες αποτελούν ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑ που αποκαλύπτει τα ψεύδη και των δύο!!

ΔΕΙΤΕ....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου